ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

آتش‌سوزی در یک پایگاه نظامی در کریمه

آتش‌سوزی در یک پایگاه نظامی در کریمه به گفته فرماندار کریمه، در پی آتش‌سوزی در زمین‌های آموزش نظامی در منطقه‌ای در این شبه‌جزیره بیش از دو هزار نفر مجبور به تخلیه شهرک‌های مجاور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندار کریمه چهارشنبه (۱۹ ژوئیه) از آتش‌سوزی در زمین‌های آموزش نظامی در منطقه «کروفسکه» در این شبه‌جزیره خبر داد که به گفته وی، باعث تخلیه بیش از دو هزار نفر و بسته شدن بزرگراه مجاور آن شده است.

 

به نوشته رویترز، «سرگئی آکسیونوف» فرماندار منصوب روسیه در کریمه در پیامی تلگرامی اعلام کرد: «قرار است ساکنان چهار شهرک --بیش از دو هزار نفر--خارج شوند». طبق این گزارش، علت این آتش‌سوزی که همچنین باعث بسته شدن بزرگراه اصلی «تاوریدی» شده، اعلام نشده است.

 

به ادعای رویترز، کانال‌های تلگرامی مرتبط با سرویس‌های امنیتی روسیه و رسانه‌های اوکراینی گزارش دادند در پی حمله هوایی شبانه اوکراین به یک انبار مهمات در این پایگاه، آتش‌سوزی آغاز شد.

 

«سرهی براتچوک» سخنگوی اداره نظامی اودسا در اوکراین دو ویدئو از آتش‌سوزی در یک منطقه خالی از سکنه منتشر کرد و مدعی شد «انبار مهمات دشمن. استاریی کریم (شهری کوچک در منطقه کروفسکه)».

 

در تصاویر منتشر شده منتسب به این حادثه در فضای مجازی، شعله‌های بزرگ و دود فراوان در منطقه‌ای خالی از سکنه دیده می‌شود.

 

این آتش‌سوزی دو روز بعد از آن رخ داده که انفجاری در پل کریمه رخ داد. مسکو اوکراین را مقصر این حادثه خوانده و رئیس‌جمهور روسیه قول تلافی داده است. این پل شبه‌جزیره کریمه را که مسکو در سال ۲۰۱۴ در پی یک همه‌پرسی به خاک روسیه الحاق کرد به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند.

 

وزارت دفاع روسیه دیروز سه‌شنبه اعلام کرد ارتش این کشور در واکنش به حمله دوشنبه ارتش اوکراین به پل کریمه که به مرگ دو نفر و زخمی شدن یک کودک منجر شد، حملاتی را علیه تأسیسات اوکراین که برای آماده‌سازی حملات تروریستی مورد استفاده قرار گرفت، انجام داد و این پایگاه‌ها را منهدم کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار